SoveGuiden

test af topmadrasser, elevations- og kontinentalsenge, boksmadrasser og meget mere.

Guides

Den bedste kontinentalseng? vi har fundet denJeg ser tit på diverse fora og lignende på Internettet, at folk simpelthen undervurderer, hvor vigtigt det er at have den helt perfekte seng. Mange springer over, hvor gærdet er lavest og vælger en billig seng. Det kunne for eksempel være et slagtilbud på en kontinentalseng der får folk til at vælge den. Og det er umiddelbart ikke meget at ligge til grund for sit valg. Mange vælger også seng på baggrund af, hvilken de synes er pæn og ikke på baggrund af, hvilken der er god for netop dig. Og det er synd og skam for, hvis du sover de anbefalede 8 timer om dagen, så ender du med at tilbringe rigtig meget tid i en seng, som du har købt på nogle hele forkerte præmisser. Og så kan det godt være, at sengen er pæn og passer ind i indretningen. Men du vil fortryde det, hvis du ikke vælger den bedste seng på markedet til dig.

 

– – > Se hele udvalget hos bedrenætter.dk < – – –

 

For ikke nok med, at du måske sover 1/3 af livet, så påvirker den søvn du får der også de resterende 2/3, som du er vågen. Din søvn har en afgørende effekt på dine vågne timer – blandt andet, hvor godt du kan præstere. Og i et konkurrencepræget samfund må det alt andet lige være temmelig vigtigt. Foruden en øget præstation så mindsker du også risikoen for en række livsstilssygdomme, som trives hvis du har en dårlig søvn, som i bund og grund kan stamme fra en dårlig seng. Og når det ikke kræver mere end lidt research og forarbejde at undgå det, så kan vi ikke anbefale andet, end at du læser vores forskellige test. Er du på jagt efter en kontinentalseng er du havnet på den rigtige side. Vi har også en række andre test af blandt andet elevationssenge, boksmadrasser, senge med opbevaring og topmadrasser foruden en række andre.

 

Det vigtigste er, at du ligger godt i sengen. Derfor er vores kontinentalseng test egentlig ikke en decideret test – forstået på den måde, at der ikke er en endelig testvinder. Vi har kigget nærmere på et par forskellige varianter og sammenlignet dem på kryds og tværs. Men vi har ikke vurderet, hvilken der er den bedste, for det er langt hen ad vejen en individuel vurdering fordi vi ikke nødvendigvis ville basere vores vurdering på samme krav som du har til din næste kontinentalseng. Vi vil derfor meget gerne høre fra dig, hvilken kontinentalseng du ender med at vælge og hvis du har input og feedback til teksten eller andet, som du føler vi eller de øvrige læsere skal vide.

Man siger som udgangspunkt, at jo flere overvejelser du har gjort dig om din kommende seng, desto bedre fra land er du kommet. For jo mere gennemtænkt det hele er, desto nemmere er det at finde den seng, som rammer dine krav bedst muligt. Har du ikke i forvejen gjort dig nogle tanker om din kommende seng, så ender du med at lede i blinde og vælge på baggrund af en række helt forkerte parametre som design og pris. Og det skulle vi jo helst undgå. Derfor anbefaler vi, at du kigger bort fra prisen og ser på sengen som en investering, der skal følge dig flere år frem.

Inden vi kigger på dem, som vi har med i vores kontinentalseng test vil vi lige ligge et godt ord ind for disse senge. De er ikke med i vores sammenligning, men vi synes det er nogle gode varianter, som du med fordel kan tage et kig på:

ddd

 

Jupiter No. 1 fra bedrenætter.dk

Den første, som vi skal se lidt på er Jupiter No. 1 fra bedrenætter.dk. Som du kan se på billedet har vi med en mildest talt meget lækker seng at gøre. Den er fremstillet i et neutralt og tidsløst design i ægte skandinavisk stil så den passer ind i langt de fleste soveværelser. Men hvad du ikke kan se på billedet er, at det også er en af de bedste kontinentalsenge i Danmark, hvis vi kun kigger på antal salg. Og det må der jo alt andet lige være en grund til – og det er den (eller rettere, dem) som vi skal se lidt på. Og det er samtidig også derfor, at vi har valgt, at Jupiter No. 1 selvfølgelig skal med i vores lille gennemgang.

Jupiter No. 1 kontinentalsengen skal der ikke herske tvivl om, primært henvender sig til den prisbevidste køber. Når vi har kvaliteten og komforten i baghovedet kan vi hurtigt konkludere, at det er en meget fornuftig pris for en af de bedste kontinentalsenge på markedet. Så der er fuld værdi for pengene og vi har alt i alt med en seng at gøre, som  kun kan anbefales. For den giver dig fundamentet for at få en god nattesøvn, som jo alt andet lige er alfa omega når du skal købe en ny kontinentalseng.

Jupiter No. 1 kontinentalsengen er resultatet af et samarbejde mellem producenten, Kinnabädden og vores samarbejdspartner, bedrenætter.dk. Kombinationen af Kinnabäddens mange års erfaring og bedrenætter.dk’s innovation og viden om branchen har dannet fundament for, at de har kunnet skabe en seng, som har taget adskillinge ‘bedst i test’-priser det sidste år.

Kontinentalsengen kommer med en vendbar springmadras og du kan frit vælge mellem enten en Latex- eller Celcius-topmadras.

 

Leave a Reply

Theme by Anders Norén