SoveGuiden

test af topmadrasser, elevations- og kontinentalsenge, boksmadrasser og meget mere.

Guides

Seng med opbevaring – find den herSå er det endnu engang blevet tid til en guide her på siden. Denne gang skal vi se nærmere på senge med opbevaring.

Og det skal vi, fordi vi har fået nogle efterspørgsler fra Jer derude, på en lille gennemgang af et par forskellige senge med opbevaring. Vælger du en seng med opbevaring behøver du (i de fleste tilfælde) heller ikke at gå på kompromis med sengens størrelse. For vælger du en seng med opbevaring kan du sagtens vælge en stor og flot seng uden at den plads, som sengen tager, ikke samtidig kan bruges til opbevaring. Og det med at kunne bruge pladsen til opbevaring samtidig er noget, som flere af vores læsere (og måske også du) prioriterer rimelig højt. Så skal vi ikke bare springe ud i det?

– – > Se hele udvalget hos bedrenætter.dk < – – –

 

Vi vil, som vi efterhånden har gjort et par gange før, gennemgå et par forskellige senge. I denne test skal er det senge, som på den ene eller anden måde også kommer med opbevaringsmuligheder.

Indholdsfortegnelse

Enormt udvalg – vi guider dig hele vejen

Det findes et hav af forskellige senge med opbevaring. Nogle kommer med skuffer og andre får du hylder med til. Men det skal vi nok komme omkring i vores gennemgang af de modeller, som vi har udvalg her i testen.

Vi vil forsøge at guide dig hele vejen og præsentere dig for et par modeller, som du kan starte ud med at kigge på og eventuelt bruge som inspiration for din videre søgen.

Vi har igen prøvet at skyde med spredehagl – vi har på fornemmelsen, at vi har ramt rimelig godt i de øvrige guides, hvor vi også har sigtet bredt – så vi kommer så meget ud i kanterne af udvalget som muligt. Og på den måde håber vi på at ramme nogle modeller, hvor du gerne skulle kunne se nogle af dine behov og forventninger (måske endda dem alle) opfyldt med nogle af modellerne.

 

– – > Se hele udvalget hos bedrenætter.dk < – – –

 

Seng med opbevaring – hvorfor?

Langt de fleste har et ønske om, at hjemmet skal fremstå så fint og nydeligt som overhovedet muligt. Og det er jo også en meget fin tanke. Problemet opstår så bare, hvis du har alt for mange ting, som du gerne vil gemme, men ikke har pladsen til det. Tingene ender hurtigt med at stå på hylder og borde, selvom de lige så godt kunne være pakket ned, indtil næste gang de skal bruges.

Og her kommer sengen ind i billedet som et helt igennem uundværligt møbel. Det sker nemlig tit, at soveværelset bliver til et opbevaringsrum, fyldt med ting, som du ikke kan finde plads til andre steder i hjemmet. Og så er der ikke meget hygge over det værelse, hvor du både starter og slutter dagen.  Med en seng med opbevaringsmuligheder får du lidt ekstra plads at gøre godt med, så du kan gemme tingene lidt ad vejen og stadig have dem lige ved hånden.

Et både funktionel og elegant luksusmøbel

Der er rigtig mange, som allerede tidligt i research-processen fravælger at kigge nærmere på senge med opbevaring, at den simple grund, at de frygter, at der er gået på kompromis med udseendet. Det synes vi er synd, for det er nemlig ikke tilfældet. Hvis du kigger på de modeller, som vi har med i vores anbefalelsesværdige liste længere nede i denne guide, så vil du også opleve, at vi har med nogle både funktionelle og meget elegante senge at gøre, hvor der bestemt ikke er gået på kompromis med designet – nærmere tvært imod.

Man kan ikke sætte alle senge med opbevaring i bås – der er et hav af forskellige modeller, og der er ikke to af dem, som bare så meget som ligner hinanden. Og det er jo heldigt, for så er sandsynligheden for, at din næste seng bliver en med opbevaring jo tilsvarende højere :).

Du får meget seng for pengene

Det skal selvfølgelig også bemærkes, at der også er det scenarie, at du ønsker, så at sige at opgradere, din nuværende seng. Det kan også lade sig gøre. I så fald skal du kigge nærmere på en sengeramme med opbevaring (og bare rolig – dem er der nemlig også rigtig mange forskellige af). Vælger du bare at købe en sengeramme, så slipper du for alt bøvlet og den dyre proces med at skifte madrasserne og resten af sengen. Og det er jo alt andet lige at foretrække.

Derudover skal det også bemærkes, at du i mange tilfælde også vil få rigtig meget plads for pengene, hvis du vælger en “normal” seng uden opbevaring – for du kan jo selvfølgelig blot forsøge at udnytte pladsen under sengen ordentligt. For der er virkelig meget plads at komme efter under en kontinental- eller elevationsseng.

Der findes mange forskellige senge med opbevaring

Der findes efterhånden rigtig mange senge med forskellige opbevaringsmuligheder. De mest populære er dem, hvor du får et par skuffer, som kan gå ind under sengen, og hvor skufferne er integreret i designet, så det stadig ser elegant ud. Det store udvalg gør, at det hurtigt bliver meget bøvlet, hvis du ikke har en nogenlunde idé om, hvad du egentlig er på jagt efter. Og det er der kun dig selv, som kan vurdere – vi kan kun anbefale og sende dig i den rigtige retning. Valget er i sidste ende op til dig.

Det første du bør overveje er derfor dels, hvilken type seng du er på jagt efter og derefter, hvilken opbevaringsform du foretrækker. Senge med opbevaring er nemlig ikke forbeholdt en bestemt sengetype – du kan både få kontinental- og elevationssenge med opbevaring eller sågar smarte kasser eller lignende til din boksmadras. Du skal også gøre op med dig selv, om du er på jagt efter en splinterny seng, eller bare en sengeramme til din nuværende seng.

Et par sengerammer til inspiration

Vi har samlet et par eksempler på lidt af hvert her i testen, som du kan bruge til inspiration og hvem ved, måske har vi skudt papegøjen så du bare kan hoppe over til forhandleren og købe en af de senge, som vi har med i testen uden at bruge alt for meget tid på at søge videre.

Fælles for alle sengene er, at de er designet således, at du får en eller anden form for opbevaring med. Jo større seng du vælger, desto mere plads får du som regel også – men desto mere fylder sengen også. Det er derfor en individuel beslutning, hvor meget du vil have din seng til at fylde. Derudover er alle sengene samtidig med deres opbevaringsmuligheder meget fine og der er bestemt ikke gået på kompromis med hverken design eller komfort, hvilket jo må siges at være et godt udgangspunkt.

Hvordan finder man en god seng med opbevaring?

Når du skal finde en god seng er det langt hen ad vejen underordnet, om det er en elevationsseng, kontinentalseng eller en boksmadras. Det er de samme ting, der gør sig gældende, og det er de samme ting, som du bør være opmærksom på. Der er dog nogle småting, som varierer fra type til type – men har du styr på de helt grundlæggende ting, så er du kommet et langt stykke ad vejen.

Derfor anbefaler vi, at du læser vores mere generelle guide, som netop behandler emnet – hvordan du finder den bedste seng.  Der har vi samlet en masse gode råd og det, som vi mener er vigtigt, når du skal investere i en ny seng til soveværelset. Og det bliver langt nemmere i takt med, at du får styr på fundamentet – så ved at læse guiden vil du gøre dig selv en kæmpe tjeneste senere hen, hvor du kan slippe for at lave så meget bøvlet research. Den guide, sammen med den du sidder og er i gang med at læse nu, burde klæde dig nogenlunde på til, at købe din næste seng.

 

– – > Se hele udvalget hos bedrenætter.dk < – – –

 

3 gode senge med opbevaring

Med de grundlæggende ting på plads er det blevet tid til, at vi skal se lidt nærmere på de senge, som vi vil anbefale videre til dig. Som nævnt, har vi forsøgt at ramme så bredt som muligt og taget lidt modeller fra forskellige prisklasser og i forskellige designs. Vi gennemgår dem simpelthen bare slavisk – lad os hoppe direkte til den første, som vi skal se lidt nærmere på.

Messina-serien fra bedrenætter.dk

Nu skal det handle om denne luksusseng. Messina sengerammen fra bedrenætter.dk.

Den første sengeramme i gennemgangen er Messina-serien fra bedrenætter.dk. Og det er langt fra tilfældigt, at vi har valgt, at netop den serie skal med. Faktisk er der et par grunde til, at vi synes den skal anbefales. For det første er det svært at vælge den fra, når først man har set lidt på sengerammens design. Der er tale om et sublimt produkt rent designmæssigt. Og for det andet, så synes vi at serien rammer rimelig bredt med de 3 forskellige varianter (Messina sengerammen kan købes i enten hvidt fyr, kernebøg eller olieret fyr), som på en og samme tid minder meget om hinanden, men samtidig også er vidt forskellige.

Messina sengerammerne kan købes i 2 forskellige størrelser

Fælles for alle varianterne er, at de kan købes i 2 forskellige størrelser (som vi lejlighedsvist tillader os at kalde for den lille og den store). Den lille er 160×200 cm, hvor den store er 180×200 cm. og dermed er lidt bredere. Et andet fællestræk ved Messina sengerammerne er, at alle 3 varianter (både i størrelsen 160×200 og 180×200) har enormt gode vurderinger på bedrenætter.dk. Anmeldelserne og vurderingerne kommer fra kunderne, som har givet samtlige 6 modeller mellem 4 og 5 stjerner (kun en enkelt, som ”kun” har fået 4 stjerner) – på en skala, der spænder fra 1 til 5.

Alle størrelserne kan købes hos bedrenætter.dk

Fortsætter vi i samme spor og bliver ved fællestrækkene, så kan vi se lidt nærmere på forhandleren, som jeg allerede har nævnt – nemlig bedrenætter.dk. Det er en af de eneste forhandlere af senge i Danmark, som har valgt at etablere sig på nettet med en webshop og udvide derfra. Som bekendt er der også langt færre omkostninger forbundet med at etablere sig på nettet, hvorfor du også slipper væsentligt billigere, når du handler hos dem – og det er selvfølgelig uanset, om du er på jagt efter en seng med opbevaring (eller en anden type seng), en dyne eller en sengelampe.

Gratis levering

Herudover får du selvfølgelig gratis levering (til kantstenen), hvis du vælger at købe en Messina sengeramme hos bedrenætter.dk (forudsat, at du bor på en brofast ø i vores lille kongerige). Du har også mulighed for at betale lidt ekstra for at få båret sengerammen op/ind i din bolig. Det koster i skrivende stund 399 kroner ekstra og er det noget du ønsker, så vælger du det blot, når du er på produktsiden hos bedrenætter.dk. De 30 dages returret, prisgaranti og prismatch gælder selvfølgelig også på Messina sengerammerne. Det skal dog lige bemærkes, at der ikke tilbydes montering af sengerammer (i hvert fald ikke, hvis du vælger bedrenætter.dk), til trods for, at man godt kan få det indtryk under leveringsbetingelserne.

Nu er det tid til at kigge Messina sengerammen lidt i sømmene. Lad os hoppe til det.

Messina sengeramme i kernebøg

Som kort nævnt ovenfor, så er der 3 forskellige varianter af Messina sengerammer (eller 6 om man vil, hvis du tæller de forskellige størrelser med som varianter også). Her i gennemgangen tager jeg udgangspunkt i Messina sengerammen i kernebøg. Og det gør jeg i bund og grund fordi, at jeg synes, den er pænest (mere herom lidt senere i gennemgangen). Dog skal du ikke snydes for prisen og anmeldelserne af de andre varianter, hvis du hælder mere til en af dem:

Varianten i hvidt fyr

Messina sengeramme i hvidt fyr står i skrivende stund til små 4.998 kroner. Du slipper dermed billigere, hvis du vælger denne variant fremfor den i kernebøg. Sengerammen i hvidt fyr er sat ned fra 7.499 kroner, så der er en besparelse på 2.501 kroner at hente, hvis du slår til mens bedrenætter.dk stadig har tilbuddet. Det er trods alt en besparelse på 33%. Sengerammen har en vurdering på 5 ud af 5 stjerner fra kunderne hos bedrenætter.dk

 

Se mere om den på bedrenætter.dk (klik her for 160×200 eller her for 180×200)

 

 

 

Varianten i olieret fyr

Messina sengeramme i olieret fyr står til samme pris som varianten i hvidt fyr (både den nuværende pris men også den vejledende pris). Den har næsten samme vurdering (kun en halv stjerne til forskel) – den har en vurdering på 4,5 ud af 5 stjerner.

Se mere om den på bedrenætter.dk (klik her for 160×200 eller her for 180×200)

Grunden til, at de ikke er gennemgået yderligere er, at de har rigtig meget til fælles med varianten i kernebøg. Sengerammerne er langt hen ad vejen ens – det er blot materialet, som er lidt anderledes. Derfor ville det være spild af tid at gennemgå alle 3 varianter, uden at have noget nyt at fortælle om de enkelte modeller. Uanset, hvilken variant du måtte synes er pænest, så kan du tage mit (og de andre kunders på bedrenætter.dk) ord for, at der er tale om en sengeramme i den ypperste kvalitet.

Lad os se nærmere på varianten i kernebøg.

Kernebøg koster lidt mere end fyr

Noget af det allerførste, som du vil bide mærke i, er at prisen er lidt højere på denne model. Det skyldes ganske enkelt, at den koster mere at producere. Spørger du mig, får du også en langt smukkere og pænere seng, som passer ind i alle typer af soveværelser, uanset hvordan du har valgt at indrettet rummet. Prisen lyder på 8.099 kroner, sat ned fra 11.599, så du får en besparelse der virkelig kan mærkes på hele 3.500 kroner, svarende til en besparelse på 30%. Det er ikke hvert dag, du kan gøre en så god handel. Messina sengerammen i kernebøg har fået 5 ud af 5 stjerner, som er baseret på 5 forskellige anmeldelser fra kunderne på bedrenætter.dk.

Det er en seng, som formår at kombinere to ting, man normalt har meget svært ved at kombinere – nemlig at den på en og samme tid fremstår meget minimalistisk men også fungerer som et meget funktionelt møbel. Og med Messina sengerammen er det kombineret på smukkeste vis. Jeg synes at designet taler for sig selv – det er meget tidsløst, så hvis du med tiden vælger at lave indretningen helt om, så er der intet til hindre for, at sengen stadig passer ind i soveværelset. Der er vitterligt ikke noget, som jeg kan sætte en finger på og kunne ønske mig anderledes hverken rent designmæssigt eller funktionsmæssigt – det skulle da lige være prisen, som jo altid gerne må være lavere 🙂 – men det kommer næppe til at ske med den i forvejen rigtig gode pris, prisgaranti, prismatch og hele baduljen.

Fine skuffer, hvor der er mere end rigeligt plads.

Der medfølger 4 skuffer uden merpris

 

Når du køber en Messina sengeramme hos bedrenætter.dk, så medfølger der som udgangspunkt 4 skuffer uden merpris (det er i hvert fald tilfældet ved alle 3 eller 6 varianter, som vi har nævnt i denne gennemgang). Skufferne er 26 cm. høje og måler indvendigt 91 cm. i bredden og 55 cm. i dybden. Du får dermed rigeligt med opbevaringsplads uden at gå på kompromis med kvaliteten, designet eller noget som helst andet.

 

Du kan tilbyde flotte hylder til Messina sengerammen

 

Derudover er der mulighed for at købe sengehylder ved siden af, som selvfølgelig matcher sengens materiale og design. De følger dog ikke med som standard. Jeg anbefaler, at du lige tjekker op på, om priserne er de samme på bedrenætter.dk, når du ser denne guide. Det er de formodentlig, for prisen på hylderne ændres sjældent. I skrivende stund er priserne (jeg tager forbehold for ændringer):

  • Én hylde koster 899 kroner.
  • Og 2 hylder koster 1.798 kroner.

Hvis du vil have hylder med, så skal du bare vælge det på produktsiden – der kan du selv vælge, om du vil have to for 1.798 kroner eller en enkelt (i så fald, om det skal være en hylde til højre eller venstre side af sengen) for 899 kroner.

Kort leveringstid

Leveringstiden er mellem 8 og 15 dage. Det afhænger blandt andet af, hvornår du køber sengerammen, hvor den skal leveres og hvorvidt den er på lager. Det kan du også alt sammen se inde på bedrenætter.dk. Er du i tvivl, så kan du også altid kontakte deres support, som gerne skulle kunne besvare, hvornår du kan forvente at få sengerammen leveret.

Når jeg før nævnte, at sengerammen måler 180×200 cm. så er det egentlig ikke helt rigtigt. Den måler faktisk 186×206 cm. Det betyder, at den passer til en madras med målene 180x200x15 cm. Hvis du vælger at købe en Messina sengeramme i kernebøg, så kan du også få lidt ekstra længde på rammen mod en merpris. Jeg anbefaler dog, at du virkelig overvejer, om du skal have mere længde på – når vi er oppe i et par tusinde, så kommer lidt ekstra til en længere sengeramme sig ikke så nøje. Så kan du lige så godt gå hele vejen og få en så god sengeløsning som muligt (så meget koster det heller ikke – du kan få ekstra længde på for helt ned til 598 kroner, som næppe vælter budgettet, hvis du også skal have hylder med til sengerammen).

Materialerne

Næste step må alt andet lige være, at kigge lidt på materialet, som jeg har rost lidt igennem hele gennemgangen. Og det har jeg gjort, fordi den massive kernebøg (sammen med den omhu, omhyggelighed og professionalisme, som kendetegner håndværket og produktionen) er med til at sikre, at vi har med en sengeramme at gøre, hvor alt fra design til konstruktion virkelig bare spiller. Én ting er i hvert fald sikker – hvis du vælger en Messina sengeramme i massiv kernebøg, så skal madrassen i hvert fald skiftes et par gange, inden det er nødvendigt at skifte sengerammen – for holdbarheden er i en liga for sig. Det er et virkelig gennemført produkt på det punkt.

På bedrenætter.dk fremgår det, at de er stolte over at kunne tilbyde Messina sengerammen til det danske marked. Og vi er mindst lige så stolte over, at kunne formidle den fantastiske sengeramme (til en fantastisk pris) videre til dig, for som jeg ser det er det et produkt, hvor vi sjældent ser nogle i samme kvalitet til den pris.

Du skal selv sammensætte din seng med en Messina sengeramme

Det er mesterligt håndværk, der præger sengerammen. Der er ikke et øje tørt i kanterne. Det hele spiller bare.

Vælger du en konstruktion med en sengeramme, så skal du selv ’sammensætte’, så at sige, din seng – lidt IKEA-agtigt, bare meget sjovere (hvis du spørger mig) og resultatet er også noget pænere og væsentligt mere komfortabelt og luksuriøst end det, du får, hvis du vælger en billig seng. Der skal du nemlig ikke forvente, at skufferne eksempelvis går i ét med sengen, er lavet i det samme fine materiale som sengen og at alt bare spiller.

Hvis du ikke i forvejen har en springmadras til sengerammen (eller hvis det er på høje tide at få den nuværende skiftet), så skal du også have købt sådan en. Bedrenætter.dk anbefaler blandt andet BN 300 latex og Aipur Senses til Messina sengerammen i massiv kernebøg. De to springmadrasser er nemlig lavet med et udvidet komfortlag, som sjovt nok er med til at øge komforten i sengen. Derudover har de den fordel, at du ikke er nødt til at købe en topmadras også – for topmadrassens funktion får du delvist med, hvis du vælger en af de to springmadrasser.

SE HELE UDVALGET AF SPRINGMADRASSER HER PÅ BEDRENÆTTER.DK

Har du spørgsmål om springmadrasserne, så kan du kontakte bedrenætter.dk (jeg ved, at de knokler hårdt for at kunne bemande chatten hele tiden – stakkels Nils :)). Ellers sidder de også klar på mail og telefon, så der skulle være rig mulighed for at komme i kontakt med dem (jeg har været i kontakt med dem flere gange, hvor svartiden var under 5 minutter).

Finansiering af sengerammen

Slutteligt vil jeg lige nævne, at du også kan finansiere sengen rente- og gebyrfrit i 10 måneder, så du altså betaler 810 kroner om måneden i lidt under et år. Det skulle gerne gøre det lidt nemmere at overskue betalingen. Der er intet med småt – vi har gennemlæst det på bedrenætter.dk, hvor de har sat finansieringen meget overskueligt op, så det også er til at finde rundt i.

Opsummering

For kort at summere op, så er der tale om en sengeramme i den ypperste kvalitet, hvor det er helt op til dig, hvilken madras du ønsker at bruge. Du er nemlig ikke tvunget til at vælge en seng, hvor der medfølger en madras. Det betyder, at udvalget er langt større, og chancen for at du finder en perfekt madras er langt større. Du placerer bare madrassen i sengerammen og wupti, så har du en ny komplet sengeløsning, som virkelig bare spiller. Sengerammen fra Messina kan holde i mange år, hvilket betyder, at du bare skifter madrassen (når den ikke kan mere). Det er super nemt og lige til og så er sengen som ny. Det er alt andet lige meget billigere end at skulle til at købe en ny seng engang imellem, bare fordi madrassen skal udskiftes.

 

Kaagaard sengeramme i hvidt træ fra bedrenætter.dk

En meget billig og samtidig meget minimalistisk sengeramme fra Kaagaard.

 

Når man har med sengerammer at gøre, så kan man ikke rigtig komme udenom denne sag fra Kaagaard – for det er umiddelbart den billigste jeg kan finde, som jeg samtidig kan stå inde for. Og der vil alt andet lige altid være dem, for hvem budgettet er lidt stramt, og hvor der derfor må spares på eksempelvis sengen. Og det får du mulighed for, hvis du vælger denne sengeramme fra Kaagaard.

Materialet – hvidt træ

Som du kan se på billedet, så er træ-looket som prægede Messina-serien udskiftet med en hvid farve, som kan anbefales, hvis du ikke er så vild med natur-looket. Den hvide farve er samtidig en meget sikker løsning, da den også fremstår meget neutral og dermed kan ikke bryder harmonien i dit soveværelse.

To forskellige størrelser

Sengen kan købes i to forskellige størrelser hos bedrenætter.dk – i enten 180×200 eller 140×200 cm. Jeg vil egentlig ikke gå så meget i dybden med forhandleren – det har jeg gjort i gennemgangen af Messina-serien, så det vil give lidt dobbeltkonfekt. Dog synes jeg stadig, at det skal pointeres (selvom det er det samme, som gør sig gældende med Messina-serien), at der ikke tilbydes montering af sengerammer hos bedrenætter.dk. Så det skal du være indstillet på, selv at klare, inden du køber denne Kaagaard sengeramme.

Der medfølger ikke skuffer – de skal købes ved siden af

Modsat rammen fra Messina, så medfølger der ikke skuffer, hvis du vælger modellen fra Kaagaard. Det skal du derfor købe ved siden af. Det er heldigvis ikke så svært at finde hvide skuffer til gode priser. Ofte kan du købe dem i IKEA eller en lignende butik til næsten ingen penge. Til trods for, at du stadig skal betale lidt for skufferne, så vil denne løsning alt andet lige stadig være billigere, end hvis du vælger en Messina-seng. Sengerammen fra Kaagaard står i skrivende stund til 2.599 kroner, og der er ikke tilbud på sengen. Til trods for, at der ikke er rabat på sengen pt. så får du den til en knaldhamrende god pris. Leveringstiden er små 8-15 dage. Det kan du alt sammen læse mere om hos bedrenætter.dk.

Gode anmeldelser

Sengen har fået meget fine anmeldelser på Internettet. Den har fået 4 ud af 5 stjerner på bedrenætter.dk, så du går ikke helt galt i byen med sengerammen. Folk er generelt meget tilfredse med den. Sengerammens udvendige mål er 7 større end madrasmålet (som enten er 180×200 eller 140×200 cm.).

Alt i alt er den billige løsning vejen frem for mange, hvor budgettet til tider kan være lidt stramt – det være studerende så vel som børnefamilier. Jeg kan i hvert fald give min varmeste anbefaling af Kaagaard-sengen fra bedrenætter.dk

 

CPH by BN – en serie fra bedrenætter.dk

Den næste seng, som jeg har valgt, at vi skal kigge på er denne – CPH by BN. Det er også den sidste, som er med i denne test af senge med opbevaring. Og der er et par forskellige grunde til, at den også skal med i gennemgangen – men dem kommer vi til at berøre, når vi ser nærmere på sengen. For det er bestemt ikke en hvilken som helst seng, som vi har med at gøre. Men mere om det senere, for det første du nok bemærker er det lidt atypiske navn på sengen – CPH by BN.

 

En god kontinentalseng fra bedrenætter.dk

Bedrenætter.dk er på rekordtid gået fra at være en lille, helt traditionel start-up virksomhed til at være den førende forhandler af senge på Internettet. Og den præstation har dannet grundlag for at udvide forretningen – og det har bedrenætter.dk valgt at gøre. De producerer nu selv en række produkter, deriblandt CPH-serien. Som det fremgår af navnet (by BN) er den lavet af bedrenætter.dk selv. Og det er både dit og vores kvalitetsstempel på sengen – og når vi har set den i sømmene kan vi også konstatere, at den lever op til navnet.

Og det er bestemt ikke den eneste serie, som virksomheden står bag. De har blandt andet også lavet en serie med madrasser. Dem har vi også set lidt nærmere på i vores anden test (test af topmadrasser og test af springmadrasser). Og jeg kan sagtens løfte sløret for, at også de produkter er iblandt de bedste i vores test. Så det er ikke et helt tilfældigt mærke, som vi har med at gøre. Det er nemlig et mærke af Danmarks førende (og bedste, hvis du spørger mig) forhandler af senge. Og ja – et af de bedste brands og nogle af de bedste produkter på markedet, hvor der absolut ikke er sparet på noget.

Så skal vi ikke bare hoppe videre og se nærmere på sengen?

 

En dyr kontinentalseng med opbevaring

Der er en del punkter, hvor denne seng skiller sig ud fra de to andre – Messina sengerammen og Kaagaard sengerammen – som vi også har kigget lidt på. Og et af punkterne hverken kan eller skal vi udenom. Det er nemlig prisen. Og her går vi en tand op ad skalaen – vi startede med at hoppe fra små 2.000 kroner (Kaagaard sengerammen) til 8.000 kroner (Messina sengerammen i kernebøg). Og nu skal vi endnu højere – faktisk en hel del højere – op ad skalaen.

For med et prisskilt på 28.599 kroner koster CPH by BN en del mere end de to andre – tilsammen. Men det helt store spørgsmål er, hvorvidt den også er de ekstra tusinde kroner værd, eller om pengene er bedre givet ud ved at købe en Messina eller Kaagaard sengeramme. For vi kommer ikke udenom, at det er et enormt spring rent prismæssigt som skal modsvares af en mindst tilsvarende stor kvalitetsstigning.

 

En samlet løsning

Noget af det, som taler for at købe denne CPH-kontinentalseng med opbevaring er, at du får en samlet løsning. Du slipper for at skulle købe en seng for derefter at købe en sengeramme, ligesom det er tilfældet med de to sengerammer vi har kigget på. Og det er noget, som i mange tilfælde er at foretrække. I nogle tilfælde vil man opleve, at sengerammen ikke passer helt perfekt til sengen eller værelset indretning. Vi har dog ikke oplevet, at det skulle være tilfældet med dem vi har kigget på. Men når du får en samlet løsning slipper du også for, med tiden, at skulle købe en sengeramme, som måske ikke passer ind i soveværelset. Du kan dermed sikre, at sengen matcher indretningen både nu og i fremtiden.

 

 

Størrelserne

 

D

 

Rummelige skuffer til opbevaring

 

D

 

Elegante skuffer

 

D

 

Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan opbevare i skufferne

d

 

Leveringstiden

 

D

 

Prøv sengen i 30 dage helt gratis

 

D

 

Ombytning af madrassen i 30 dage

 

D

 

Garanti

 

D

 

Anmeldelser af CPH by BN kontinentalsengen

 

D

 

Læs meget mere om kontinentalsenge

 

Link til guiden

 

Indretning med denne seng

 

D

 

Psst…. den kan kun købes hos bedrenætter.dk

 

 

 

 

Og 5 senge, som vi ikke har valgt at se nærmere på:

Leave a Reply

Theme by Anders Norén