SoveGuiden

test af topmadrasser, elevations- og kontinentalsenge, boksmadrasser og meget mere.

Tilbud

Tilbud sengHer i denne korte gennemgang vil du kunne finde en masse tips til, hvordan du får det bedst mulige tilbud på din kommende seng. Vi har pløjet marken så at sige og samlet de produkter, som vi synes, at vi kan stå inde for. Og de er alle sammen på tilbud.

Fælles for alle sengene er, at du får fuld valuta for pengene. Og, hvis valget skulle falde på en af produkterne, som du finder listet her på siden, så får du tilmed en besparelse, som virkelig kan mærkes.

Priserne ændres jævnligt hos forskellige forhandlere, og derfor er det ikke utænkeligt, at priserne, som vi oplyser her på siden, kan komme ud for, ikke at stemme med de aktuelle tilbud hos forhandlerne. Vi tjekker dog løbende for, om sengene stadig er på tilbud. Opdager du en fejl er du velkommen til at kontakte os eller skrive en kommentar, så vi kan få den rettet hurtigst muligt.

Vi har desuden også indlæg, som fokuserer på tilbud på de enkelte senge-kategorier. Dem kan du finde her:

Tilbud på elevationssenge

Tilbud på kontinentalsenge

Tilbud på boxmadrasser

Her på siden har vi dog samlet det bedste fra alle fire verdenshjørner – de bedste tilbud, som vi har kunnet støve op på internettet. Skal vi ikke bare se at hoppe ud i det?

 

Tilbud på elevationsseng

Luksus Venus Nova No. 1 på tilbud

venus-nova-no-1På bedrenætter.dk (du kan læse meget mere om vores samarbejde med bedrenætter.dk her) har vi støvet et godt tilbud op på det ypperste indenfor luksus elevationssenge. Venus Nova No. 1. Det er en af de mest populære elevationssenge hos bedrenætter.dk, og så er den tilmed på tilbud.

Sengen ligger uden tvivl i den dyre ende med en normalpris på 41.999 kroner, men pris og kvalitet følges i dette tilfælde hånd i hånd. Sengen fås i dag til 20.999 kroner, og kvaliteten er selvsagt den samme. Sengen er inddelt i 5 komfort-zoner, så kroppen får optimal støtte i løbet af natten. og skulle uheldet være ude, så er der flere års garanti på både sengen og motoren.

Du kan læse alle specifikationerne her.

Senses Lux – det billige alternativ

senses-lux

Er budgettet, eller sågar pladsen, ikke helt til en Venus Nova No. 1, så er der et væld af alternativer. Blandt andet Senses Lux. For det første fås den i flere forskellige størrelser, uden de helt store prisforskelle.

Som det også var tilfældet med Venus Nova No. 1, så får du også i Senses Lux 5 komfort-zoner. Og prisen er skruet helt i bund. Normalprisen er 14.999 kroner. Slår du til nu kan du få den for små 7.999 kroner.

Du kan læse alle specifikationerne her.

 

Comments are Closed

Theme by Anders Norén