SoveGuiden

test af topmadrasser, elevations- og kontinentalsenge, boksmadrasser og meget mere.

Tilbud

Topmadrasser på tilbud

Er du på jagt efter en ny topmadras? Eller er du bare nysgerrig på, hvilke gode tilbud der ligger gemt derude? Så er du havnet det rigtige sted. Vi opdaterer løbende denne side, så du kan finde de 3 bedste tilbud på topmadrasser.

Vi kan dog ikke garantere, at de priser du finder på vores oversigt stemmer overens med dem du finder hos forhandleren. Det kan skyldes at tilbuddene er udløbet. Vi gør vores bedste for at holde de 3 tilbud på denne side opdateret.

Vores oversigt tager udgangspunkt i vores samarbejdspartnere. Det vil sige, at vi ikke har inkluderet produkter fra forhandlere, som ikke samarbejder med os. Du kan læse mere om, hvem vi samarbejder med her.

Er du på jagt efter andre oversigter over tilbud, så kan du finde et overblik over vores oversigter her eller læse vores kæmpe test af topmadrasser her (hvor vi blandt andet ser på den bedste og billigste topmadras i 2019).

Men lad os se nærmere på de aktuelle tilbud, som vi har støvet sammen på topmadrasserne hos vores partnere:

Top 3 tilbud med størst besparelse

Tilbuddene er baseret på den største besparelse i forhold til normalprisen. Dvs. oversigten ikke nødvendigvis er de billigste produkter – det er de største besparelser i kroner, som du kan finde hos vores samarbejdspartnere – som i forvejen har nogle af markedets laveste priser.

Nummer 1:

 

Nummer 2:

 

Nummer 3:

 

Leave a Reply

Theme by Anders Norén