SoveGuiden

test af topmadrasser, elevations- og kontinentalsenge, boksmadrasser og meget mere.

Uncategorized

Om osHej, og velkommen til SoveGuiden!

Nå, så du er nysgerrig på, hvem der står bag hjemmesiden? Det kan jeg godt forstå.

Jeg hævder, at jeg kan klæde dig på til at kunne finde “og komme hjem med” den helt rigtige seng. Det er fundamentet for hele hjemmesiden, og jeg tror på, at jeg rent faktisk også kan hjælpe dig fra at være helt grøn til at blive den bedste sengepusher i byen. Der kommer løbende forskellige test på hjemmesiden, som gerne alle sammen skulle bidrage til, at du ved alt, hvad der er værd at vide om de aktuelle produkter på markedet. Du skulle gerne kunne få et indblik i, hvad du skal holde dig fra, og hvad du med god samvittighed kan købe.

Mine forudsætninger er ikke meget bedre end dine. MEN – jeg har brugt mange timer og sparret med branchens førende forhandlere med det formål, at samle alskens nyttige informationer på ét og samme sted. Og det sted hedder SoveGuiden.

I praksis har jeg søgt nettet tyndt og taget alt det relevante fra artikler, guides og nyheder på diverse medier, blogs og hjemmesider. Jeg har blandet det sammen i én stor gryde, kogt det ned så det ikke fylder mere end højst nødvendigt, og så har jeg smidt det online. Resultatet? De, ifølge mig, bedste og mest dækkende guides om senge, soveværelset og hvad dertil hører af inventar; for ikke at glemme vores guide om søvn.

Bag det hele står jeg. Jeg hedder Jonathan Hansen.

SoveGuiden er ikke revolutionerende; for der er ingen grund til at opfinde den dybe tallerken, når dét, som der mangler på markedet er et overblik. Der mangler ikke test. Der mangler ikke guides. Det eneste der mangler er et overblik – og det håber jeg du får med SoveGuiden.

Skulle du have ris, ros, spørgsmål eller feedback, så er du mere end velkommen til at sende det til mig. Det kan du gøre ved at bruge nedenstående formular, sende det til Info@SoveGuiden.dk eller skrive en kommentar til de indlæg, som der er på siden. Jeg ser frem til at høre fra dig og håber, at du får den fornødne indsigt i branchen når du læser indholdet her på siden.

Endnu engang velkommen til SoveGuiden!

SoveGuiden.dk er en reklamefinansieret tjeneste.

 

[contact-form-7 id=”254″ title=”Kontaktformular 1″]

Comments are Closed

Theme by Anders Norén